شکست ترامپ در کاهش کسری تجارت آمریکا
شکست ترامپ در کاهش کسری تجارت آمریکا
- تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 فوریه 2018 15:45
- تعداد نظرات کاربران 0 نظر
بر اساس آخرین اطلاعات منتشر شده، کسری تجاری آمریکا از زمان به قدرت رسیدن دونالد ترامپ به طور بی سابقه ای بیشتر شده است. لازم به ذکر است که بیشترین میزان کسری تجاری آمریکا مربوط به مبادلات تجاری این کشور با چین و مکزیک است.
به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از دویچه وله، تنها پس از گذشت ۱ سال از به قدرت رسیدن دونالد ترامپ، میزان واردات توسط دولت آمریکا به طور بی سابقه ای افزایش یافته و در نتیجه ی آن میزان کسری تجاری این کشور به بالاترین حد خود از ۷ سال گذشته تا کنون رسیده است. بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط وزارت بازرگانی آمریکا، کسری تجاری سالانه ی این کشور در سال ۲۰۱۷ با افزایشی ۱۲.۱ درصدی ( معادل ۶۱.۲ میلیارد دلار و ۴۹.۵ میلیارد یورو) به مجموع ۵۶۶ میلیارد دلار رسیده است.
لازم به ذکر است که ماه دسامبر سال گذشته ی میلادی بیشترین نقش را در افزایش کسری تجاری آمریکا ایفا کرده است. آمار های موجود نشان می ده که در ماه دسامبر سال ۲۰۱۷ دولت آمریکا با افزایش ۵.۳ درصدی کسری بودجه ی (معادل ۵۳.۱ میلیارد دلار) مواجه شده است. این میزان از افزایش کسری بودجه در ماه دسامبر گذشته از ماه اکتبر سال ۲۰۰۸ تا کنون بی سابقه بوده است.
این در حالی است که یکی از قول های اصلی دونالد ترامپ در دوران مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری آمریکا کاهش کسری تجاری آمریکا در مبادلات تجاری با سایر کشورهای دنیا بوده است. ترامپ برای دستیابی به این هدف بارها تهدید کرده است که برخی قراردادهای تجاری بین المللی دولت آمریکا آمریکا مانند ”پیمان تجاری اقیانوس آرام (شراکت ترنس-پسیفیک)” و ”پیمان نفتا با کانادا و مکزیک” را لغو خواهد کرد. همچنین، وی تا کنون در برابر چین مواضع محافظه کارانه ای را اتخاذ کرده است. علیرغم این تهدید ها، آخرین اطلاعات منتشر شده نشان می دهد که کسری تجاری آمریکا در مبادلات تجاری با مکزیک و چین به ترتیب به ۷۱ و ۳۷۵ میلیارد دلار رسیده و در این خصوص رکوردی جدید را ثبت کرده است.
علیرغم اینکه افزایش کسری بودجه ی آمریکا در سال ۲۰۱۷ نشانه ی افزایش میزان تقاضا از سوی مصرف کنندگان و شرکت هایی آمریکایی است و این به نوبه ی خود می تواند به معنای افزایش سرعت رشد اقتصادی این کشور باشد، برخی معتقدند که در بلند مدت این امر می تواند بر رشد اقتصادی آمریکا تاثیر منفی گذاشته و ”رقابتی بودن” اقتصاد این کشور را از بین ببرد.
در پایان باید خاطر نشان گردد که در سال ۲۰۱۷ میزان واردات آمریکا ۶.۷ درصد افزایش یافته و به طور بی سابقه ای به مجموع ۲.۹ تریلیون دلار رسیده است. این در حالی است که میزان صادرات آمریکا با ۵.۵ درصد افزایش ۲.۳ تریلیون دلار بوده است.
- حداکثر میزان دلار و یورو قابل حمل در داخل کشور
- مشخصات امنیتی چک پول های جدید ۵۰ هزارتومانی
- چک پول های جدید ۵۰ هزارتومانی
- مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران : دستاورد متشکل ارزی ، کاهش دلالی در بازار آزاد
- تشویق صادرکنندگان با عرضه ۷۰ درصد در سامانه نیما
- انتشار پیش نویس سیاستنامه بانک مرکزی در خصوص رمز ارزها
- فهرست دریافت ارز نقدی در صرافی علیزاده
- هفته دوم ژانویه سفر مقامات اقتصادی آمریکایی به چین
- برگیزیت و ترامپ بزرگترین تهدید خارجی اقتصاد آلمان
- گران شدن سراتو و چانگان
- تعطیلی بانک های هندی به دلیل اعتصاب
- پیش بینی قیمت طلای جهانی در سال ۲۰۱۹
- ۵۰۰ میلیراد تومان سرمایه گذاری در امیرآباد
- همه چیز در مورد قوانین جدید چک برگشتی
- آمار اقتصادی دولت آمریکا منتشر نمی شود
- کاهش قیمت سکه در بازار امروز ۶ دی ماه
- افزایش خرید طلا توسط بانک های مرکزی سراسر دنیا
- افزایش قیمت طلا ششم دی ماه
- کاهش دوباره قیمت طلا
- کاهش قیمت طلا و سکه بهار آزادی
- قیمت روز سکه ۲۶ آذر ۹۷ : ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
- کاهش جهانی قیمت طلا
- حراج شمش طلا در بانک کارگشایی
- قیمت امروز طلا و سکه / ۲۱ آبان ۹۷
- ثبات قیمت جهانی در هفته گذشته
- قیمت طلا و سکه / ۲۳ مهر ۹۷ / صرافی علیزاده
- رئیس اتحادیه طلا : سود طلای خام منطقی نیست
- روند صعودی قیمت طلا در ماه اکتبر
- قیمت طلا به ۱۳۱۷ دلار رسید
- سکه و دلار مقابل هم ایستادند!
ثبت دیدگاه