صادرات چای لاهیجان به آفریقا / خرید ارز در سامانه نیما
صادرات چای لاهیجان به آفریقا / خرید ارز در سامانه نیما
- تاریخ انتشار : دوشنبه 10 دسامبر 2018 13:19
- تعداد نظرات کاربران دیدگاهها برای صادرات چای لاهیجان به آفریقا / خرید ارز در سامانه نیما بسته هستند
در هم اندیشی روسای اداره های صنعت، معدن و تجارت و اتاق های اصناف استان گیلان اعلام شد: صنعت کیک، کلوچه و چای درلاهیجان قطب تولید و صادرات در این استان است و کشورهای عراق، آذربایجان، امارات، ترکمنستان و برخی کشورهای آفریقایی مقاصد صادراتی هستند.
به گزارش شاتا، فرهاد دلق پوش در گردهمایی هم اندیشی روسای اداره های صنعت، معدن و تجارت و اتاق های اصناف استان گیلان در خصوص موضوعات صنفی در شهرستان لاهیجان افزود: ظرفیت های تولیدی کشور باید توسط بازار به سمت صادرات و بازارهای خارجی و گردشگران سوق داده شوند تا بتوانند موجب رونق اقتصادی باشند.
وی افزود: در حال حاضر ۱۰۲ هزار واحد صنفی دارای مجوز در استان گیلان فعالیت دارد که باید فضای لازم برای رونق اقتصادی ، تولید و سرمایه گذاری را فراهم کنند و در فعالیت های اقتصادی نقش موثری داشته باشند.
به گفته رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت گیلان، اصناف نقش مهمی در ترانزیت کشور دارند و بازاریان و اصناف باید اهتمام ویژه ای برای مشکلات جامعه از جمله مسایلی مانند قیمت گذاری داشته باشند.
دلق پوش خاطرنشان کرد: در کل ۲۵میلیون نفر بطور مستقیم به اصناف و بازار وصل هستند که این جمعیت چرخ اقتصادی کشور را در عرضه و توزیع برعهده دارند و می توانند پشتیبان واقعی بخشهای تولید، صنعت و تجارت باشند.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود، کیفیت پخت نان را یک معضل در گیلان دانست و یادآور شد: ۲۰درصد قیمت نان در استان گیلان بخاطر رفاه حال نانوایان افزایش یافته که این افزایش از سال ۹۳تاکنون صورت نگرفته بود و از آنان نیز انتظار می رود نسبت به افزایش کیفیت نان اقدام کنند.
این مسئول بر حفظ اتحاد و انصاف که برگرفته از اسم اتحادیه و نام اصناف است تاکید کرد و گفت: بازارو اصناف همواره امین و معتمد جامعه و مردم بوده وهستند و هم اکنون نیز در شرایط دشوار اقتصادی مردم انتظار همگرایی و مراعات ویژه جهت عبور از مشکلات را دارند.
جلال الدین شکریه رئیس اتاق اصناف مرکز استان گیلان نیز در این مراسم گفت: جامعه اصناف باید اختلافات خود را کنار بگذارند و در شرایط فعلی اقتصادی، ایجاد وحدت بین اصناف امری ضروری است و با همدلی و هم افزایی می توان مشکلات را حل کرد.
وی بخش خدمات را بسیار مهم دانست و اظهار داشت: در کشور نسبت به بخش خدمات بی توجهی شده در حالی که در۱۱۰کشور جهان، درآمد بخش خدمات از سایر بخش های اقتصادی بیشتر است. این موضوع در نظام صنفی کشور ما مغفول مانده که باید به آن توجه شود.
به گفته شکریه، ۶۰درصد اشتغال در کشور را بنگاه های اقتصادی کوچک در دست دارند و این واحدها با تولید کالای اساسی، حذف موانع تولید ، اشتغال و قوانین مزاحم و کاهش شیب قانون در اقتصاد و تولید نقش مهمی دارند.
وی بر ایجاد شرکت های سرمایه گذاری صنفی به شکل ملی تاکید و اضافه کرد: با سرمایه گذاری سه میلیون واحد صنفی و توزیع در کشور و نوین سازی قانون تجارت می توان نظام مدیریت را مهندسی کرد.
یوسف اکبری پور رئیس اتاق اصناف لاهیجان نیز در این مراسم اظهار داشت: در شهرستان هفت هزار و ۵۰۰ واحد صنفی در قالب ۲۶ اتحادیه فعالیت می کنند که سالیانه یک هزار و ۴۰۰پروانه کسب توسط این اتاق صادر می شود.
وی افزود: ۳۵۰واحد صنفی فاقد پروانه نیز در این شهرستان شناسایی شده که برای آنها مجوز صادر می شود.
محمدعلی حسین نیا رئیس اداره صنعت ، معدن و تجارت شهرستان نیز در این مراسم گفت: لاهیجان به عنوان قطب صنعتی استان به شمار می رود و در این بخش ۹۹واحد صنعتی فعالیت دارند .همچنین کیک، کلوچه و چای در لاهیجان به عنوان قطب تولید و صادرات است که به کشورهای عراق، آذربایجان، امارات، ترکمنستان و کشورهای آفریقایی صادر می شود.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون هشت هزار و ۸۰۰ شغل توسط واحدهای صنفی لاهیجان ایجاد شده و یک هزار و ۳۸نفر در سال جاری در دوره های آموزشی این اداره شرکت کرده اند که دو نمایشگاه تخصصی عرضه کالا نیز در این شهرستان تشکیل شده است.
صادرکنندگان محترم لاهیجانی می توانند جهت بازگشت ارز حاصل از صادرات خود به عراق ، آفریقا و سایر کشور های منطقه با صرافی علیزاده تماس حاصل فرمایند تا ارز حاصل از صادرات شما از طریق سامانه نیما بانک مرکزی خریداری شود .
با کارشناس فروش سامانه نیما صرافی علیزاده تماس حاصل فرمایید .
- حداکثر میزان دلار و یورو قابل حمل در داخل کشور
- مشخصات امنیتی چک پول های جدید ۵۰ هزارتومانی
- چک پول های جدید ۵۰ هزارتومانی
- مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران : دستاورد متشکل ارزی ، کاهش دلالی در بازار آزاد
- تشویق صادرکنندگان با عرضه ۷۰ درصد در سامانه نیما
- انتشار پیش نویس سیاستنامه بانک مرکزی در خصوص رمز ارزها
- فهرست دریافت ارز نقدی در صرافی علیزاده
- هفته دوم ژانویه سفر مقامات اقتصادی آمریکایی به چین
- برگیزیت و ترامپ بزرگترین تهدید خارجی اقتصاد آلمان
- گران شدن سراتو و چانگان
- تعطیلی بانک های هندی به دلیل اعتصاب
- پیش بینی قیمت طلای جهانی در سال ۲۰۱۹
- ۵۰۰ میلیراد تومان سرمایه گذاری در امیرآباد
- همه چیز در مورد قوانین جدید چک برگشتی
- آمار اقتصادی دولت آمریکا منتشر نمی شود
- کاهش قیمت سکه در بازار امروز ۶ دی ماه
- افزایش خرید طلا توسط بانک های مرکزی سراسر دنیا
- افزایش قیمت طلا ششم دی ماه
- کاهش دوباره قیمت طلا
- کاهش قیمت طلا و سکه بهار آزادی
- قیمت روز سکه ۲۶ آذر ۹۷ : ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
- کاهش جهانی قیمت طلا
- حراج شمش طلا در بانک کارگشایی
- قیمت امروز طلا و سکه / ۲۱ آبان ۹۷
- ثبات قیمت جهانی در هفته گذشته
- قیمت طلا و سکه / ۲۳ مهر ۹۷ / صرافی علیزاده
- رئیس اتحادیه طلا : سود طلای خام منطقی نیست
- روند صعودی قیمت طلا در ماه اکتبر
- قیمت طلا به ۱۳۱۷ دلار رسید
- سکه و دلار مقابل هم ایستادند!
ثبت دیدگاه